Фондация "Докова и доков за бъдеще"

|

Център за детско развитие „Усмивки“ домакин на коледно парти за деца със Синдром на Даун

Второто парти част от коледни инициативи на Фондация „Докова и Доков за Бъдеще“ в сътрудничество с Фондация Живот със Синдром на Даун / Life with Down Syndrome се състоя в уютната обстановка на Център за детско развитие „Усмивки“ на 22 декември. Малчуганите бяха посрещнати с вълшебна украса и топла атмосфера, изпълнена с коледен дух, разнообразни игри, които не само забавляваха децата, но и стимулираха тяхното взаимодействие и социални умения.

Вълнението достигна своя връх, когато Дядо Коледа изненада всички с появата си, раздавайки специално подбрани коледни подаръци, които озариха лицата на малчуганите с най-искрени усмивки.

За вкусната почерпка и сладките изненади в подаръците се погрижиха Ресторант Karte и Българска хранителна банка / BG Food Bank. Техният принос беше оценен високо от всички присъстващи, като добави още един слой топлина и грижа към празника.

Фондация „Докова и Доков за Бъдеще“ и Фондация Живот със Синдром на Даун / Life with Down Syndrome изразяват своята благодарност към всички, които участваха и споделиха тези незабравими моменти на радост и общуване. Събитието остави безценни спомени в сърцата на всички и подчерта значението на общността и взаимопомощта.

 

Център за детско развитие „УСМИВКИ“  създаден от Фондация „Докова и Доков за бъдеще“/ „Dokova & Dokov For Future“ Foundation

Как премина събитието

ЗАПИСВАНЕ