Форма за регистрация за посещения в център за детско развитие "Усмивки"

Център за детско развитие "Усмивки" се намира на адрес: гр. Варна, ВАРНА ТАУЪРС, бул. „Владислав Варненчик“ № 256, ет. 3.
Центърът е отворен за посещения от деца на възраст от 3 до 7 г.
Работно време: понеделник – петък, от 9:00 до 17:00 ч.

За децата в центъра се грижат специалисти с дългогодишен опит - детски психолог, психолог-терапевт, начален педагог и учител по рисуване, начален учител по български език, музикотерапевт, логопед и аниматор за деца със специални образователни потребности.

Програмата включва разнообразни развиващи ателиета: йога за деца, образователни занимания по български език и математика, арт ателиета и творчески работилници, развиване на фина моторика, музикотерапия, групови и индивидуални психологически и логопедични занимания и много игри.

Центърът може да се посещава и от деца със специални потребности или затруднения, след уточняване на подкрепата, от която се нуждаят и предоставяне на актуална информация от родителите.
За посещение в детския център са необходими пантофи, индивидуална бутилка с вода (за многократна употреба) и удобни дрехи за игра.
С тази форма изразявате своя интерес към ползване на безплатните услуги в центъра. След попълването на формата ще получите потвърдителен мейл за приета регистрация. Моля, попълнете формуляра само за едно дете. За да запишете второ дете е необходимо да го попълните отново.
Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0887 888 555 или на имейл: usmivki@dokovi.bg
* Mоже да запишете детето само в една от двете групи.