„Музикотерапевтични подходи и техники при работа с деца в норма и деца със специални образователни потребности“

15 ноември от 18:00 ч., Център за детско развитие „УСМИВКИ“, гр. Варна

Фондация „Докова и Доков за бъдеще“ и Център за детско развитие „Усмивки“ по инициатива на Музикотерапевтичен институт – София при Българска асоциация по музикотерапия, отправяме покана за участие в практическа демонстрация на тема „Музикотерапевтични подходи и техники при работа с деца в норма и деца със специални образователни потребности“.

Очакваме ви на 15.11.2023 г. от 18:00 часа по случай „Европейски ден на музикотерапията“ в Център за детско развитие „Усмивки“ – бул. „Владислав Варненчик“ 256, Варна Тауърс, централен вход, ет. 3.

Участието на учители, психолози, логопеди и представители на неправителствени организации е безплатно. Събитието ще се проведе на български език. Необходима е предварителна регистрация ТУК. Местата са ограничени!

В рамките на събитието ще бъдат засегнати темите:

  • Въведение в музикотерапията.
  • Музикотерапевтични подходи и техники развиващи комуникативни и социални умения.
  • Музикотерапия и творческо себеизразяване.
  • Музикотерапия и развитие на адаптивните способности и умения при деца в норма и такива със специални образователни потребности.

Събитието е част от „Дни на музикотерапията“ – отворени врати и се провежда по инициатива на Музикотерапевтичен институт – София при Българска асоциация по музикотерапия. Практическата демонстрация се посвещава на 10 годишнината от създаването на института, 20 от първата тренингова група по музикотерапия.

Как премина събитието