Занимания по
Рисуване в
Център за детско развитие "Усмивки"

Занимания по
Рисуване

Център за детско развитие „Усмивки“ предлага занимания по рисуване, които са идеалният начин за вашето дете да изразява и развива талантите и въображението си. Дайте поле за изява на заложбите на вашето дете с нашите занимания с  „кауза“, които предлагат богата палитра от възможности за творчество в артистична и вдъхновяваща атмосфера.

Вашето дете ще се потопи в света на цветовете и формите, като се запознае с различни техники на рисуване като акварел, акрилни и темперни бои, пастел, цветни моливи, акварелни моливи и много други. Нашата цел е не просто да научим децата на техники за рисуване, но и да развиваме тяхната креативност, фината моторика и възприятие за света около тях.

В хода на занятията, децата ще се научат да изобразяват правилно прости и сложни предмети, да разбират основите на композицията и да рисуват разнообразни обекти от света около тях като животни, цветя, море и небе. Ще се научат как да предават представата за обем и да изобразяват светлосенките, което е важно за постигането на реалистично изображение.

дарителска сметка

Банка: Банка ДСК
Получател: „Докова и Доков за бъдеще“
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF
Основание за плащане: Детски център